Filatis2.com /Beste klanten

Beschikbaar:
Monaco 2013 - 2 euro "20 jaar lid van de verenigde naties" à  €325

(oplage: 10 000 genummerde exemplaren in proofkwaliteit met certificaat)In december ook beschikbaar uit rol, allicht aan veel lagere prijs en in andere kwaliteit.
Reservatie en direct afhalen gewenst.


Ook nog de nieuwe prijs voor Vaticaan 2013 - Sede vacante, verkrijgbaar €59

Mvg

Beste klanten,

Dit is de website van Filatis 2 / Postzegelhandel De Beul, uw speciaalzaak voor postzegels, munten, euromunten, postkaarten, benodigdheden... kortom alles voor de verzamelaar.
Onze juiste adresgegevens vindt u onder contact, links op deze pagina. Onze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, 10 tot 17u30 doorlopend. Onze afdeling wereldmunten (niet euro) en postkaarten en aanverwanten is evenwel op woensdag gesloten.

Onze website wordt gemaakt in samenwerking met onze Poolse zusterfirma Hanmart (zie www.hanmart.pl, website is ook in het Nederlands). In een eerste fase staat deze website nog in zijn kinderschoenen en is het vooral de bedoeling om er een aantal prijslijsten en nuttige informatie op onder te brengen die u dus voortaan online kan raadplegen.
In eerste instantie kan u op onze website onze euromuntenprijslijst, deze wordt regelmatig aangepast en bijgewerkt. Verder nog wat andere algemene info en prijslijsten.

Bestellingen, vragen… kan u als vanouds doormailen naar ons (weerom zie onder contact), rechtstreeks bestellen via de website etc. blijft voorlopig toekomstmuziek maar er wordt dus aan gewerkt.

Naast deze zaken vindt u onder postzegels de website van onze zusterfirma, wel volledig interactief en onder andere in het Nederlands.
Wij hopen op termijn nog een heleboel wijzigingen, uitbreidingen en verbeteringen te kunnen aanbrengen maar voorlopig zijn we al blij met wat we hebben.
Met vriendelijke groeten,

Familie De Beul en medewerkers

David
Filatis 2
Postzegelhandel De Beul